Detta formulär lämpar sig för bortforsling av enstaka möbler. Klicka här om du behöver tömning och bortforsling av lägenhet, hus, förråd eller dödsbo.

Ange typ och antal möbler och föremål som du vill ha bortforslat

Klicka i rutan för att öppna varje möbelkategori

Vi svarar på några av de vanligaste frågorna angående våra bortforslingstjänster

Bortforsling av möbler i Stockholm eller Uppsala kostar mellan 1200 och 1500 kr för enstaka möbel. Bortforsling av ca 5 kubikmeter möbler i Stockholm eller Uppsala kostar mellan 2 500 kr och 3 500 kr beroende på avstånd, trappor och tillgänglighet. 

Vi utför bortforsling av piano, flyglar, tafflar, kassaskåp och andra tunga föremål. 

Betalningen för bortforsling av enstaka möbler sker kort eller med swish i samband med transporten. För större bortforslingsjobb, bortforsling av bohag eller dödsbo kan vi skicka faktura. 

Ange adress från och till och trappor

Datum och tid

Dag- och tidsbokning för bortforsling av möbler. Hur går det till och vilka är villkoren?

Vi kan boka en specifik dag för bortforsling av enstaka möbler som ska utföras i Stockholm eller Uppsala eller i närheten av dessa orter. Det går däremot inte att boka en specifik tid. Vi anger dock alltid tiden dagen innan som ett tidsintervall på 1,5 – 2h som vi håller till 90% av alla transporter. Vi ringer också i förväg när vi är på väg mot destinationen. Du behöver alltså inte vänta på oss en hel dag. 

Vi kan boka en specifik dag och tid för bortforsling av hela bohag och större bortforslingsuppdrag som ska ske inom Stockholm eller Uppsala. 

RUT-avdrag

Vi svarar på några av de vanligaste frågorna angående bortforsling av möbler och RUT-avdrag

Om du anlitar en flyttfirma som fraktar möblerna till en försäljningsverksamhet som tar emot möblerna för vidare försäljning kan du använda RUT-avdrag. Det är dock bara 25% av totala kostnaden för transporten som är avdragbart för RUT detta fall.

Om du skänker bort möblerna till en annan privatperson så medges ej RUT-avdrag. Möblerna måste transporteras till en försäljningsverksamhet för att RUT-avdrag ska medges. 

För bortforsling av möbler i samband med att du flyttar så kan du inte använda RUT-avdrag om möblerna transporteras till en återvinningsstation. 25% RUT-avdrag på totala transportkostnaden medges endast om möblerna transporteras till en försäljningsverksamhet som tar emot möblerna för vidare försäljning.

Kontaktuppgifter