Välj hur du vill lägga till möblerna eller föremålen. Du kan antingen lägga till möblerna eller föremålen baserat på längd, bredd och höjd i ett enklare formulär eller med ett mer utförligt formulär där du lägger till möblerna eller föremålen genom att klicka på ikoner.

Lägg till fler möbler eller föremål genom att klicka på ”lägg till”.

Soffor och fåtöljer

Sängar

Rektangulära bord

Runda och ovala bord

Soffbord

Sängbord

kartonger

Säckar

Stolar

Bokhyllor

Byråer

Sideboard

Vitrinskåp

Skåp

Garderober

Skrivbord

Tavlor

Speglar

Tv-skärmar

Hemmabiosystem, högtalare och datorer

Lampor

Mattor

Vitvaror

Vägghyllor

Gardinstänger

Sportartiklar

Utemöbler soffgrupper

Utemöbler bord och stolar

Utomhusmöbler parasoll och solstol

Pianon

Flyglar

Övrigt

Klicka i rutan om du vill lägga till extra möbler eller föremål som inte finns i vår lista. Offerten baseras på totala volymen av möbler eller föremål så lägg inte till möblerna dubbelt. Du kan också endast använda dig av denna funktion för att lägga till alla dina möbler och föremål.

Lägg till fler möbler eller föremål genom att klicka på ”lägg till”.

Lägg till möblerna som du vill ha flyttat från den ytterligare upphämtningsadressen.

Lägg till fler möbler eller föremål genom att klicka på ”lägg till”.

Vi svarar på några av de vanligaste frågorna angående våra flytt- och transporttjänster

I vår offert så ingår att vi emballerar och skyddar dina möbler. Vi har flyttfiltar, kartonger och plastfilm med oss för att kunna skydda dina möbler under transporten. Vid transport av enstaka möbler som är av tyg så ingår att vi plastar in möblerna. Möbler som är av hårda material skyddas med flyttfiltar. 

I den offert som du får av oss så ingår inte packning. Mindre föremål måste vara packade i antingen kartonger eller i säckar. Vi rekommenderar att du packar mindre och hårdare föremål i kartonger med skyddspapper runt varje föremål. Mjuka föremål som till exempel kläder lägger du i säckar. När du packar kartonger så se till så att hela utrymmet i kartongen fylls upp så att inte lösa föremål kan rulla omkring. Om du packar böcker så packa bara upp till hälften av kartongen med böcker så att inte kartongerna blir för tunga.  Resten av utrymmet fyller du med någonting lätt och skrymmande. Vi har med oss kartonger så vi kan packa lösa föremål men mot en extra kostnad.

Vanligtvis sker betalningen med kort eller med swish i samband med transporten. För längre transporter inom Sverige så görs betalningen i samband med leveransen.