Tungtransporter - Få hjälp med flytt av piano eller kassaskåp

Få hjälp med tunga transporter

Vi utför dagligen piano- och flygeltransporter och kassaskåpsflyttar i Stockholm och Uppsala där vi kan hjälpa dig inom tre arbetsdagar med en tungtransport. Vi gör också längre flyttar inom hela Sverige där vi på veckobasis har regelbundna transporter till de största orterna inom Sverige som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping och Umeå. Orter som vi passerar längs vägen är också möjligt att få en transport utförd till inom samma tidsram. Mer avlägsna orter kör vi också till men det kan ta längre tid innan vi kan ordna en transport till denna ort.

Vi på Svartbäckens Transport utför också många andra flytt- och transporttjänster som flytt av enstaka möbler, bohagsflyttar, magasinering av möbler och bohag och till och med bortforsling av möbler och bohag. Kontakta oss på Svartbäckens Transport om du behöver hjälp med en flytt

Få hjälp med flytt av piano

Vi är professionella piano- och flygelflyttare där vi både har erfarenheten, utrustningen och tekniken som krävs för att flytta ett tungt piano eller en flygel. Musikinstrument som pianon och flyglar är ett av de svåraste och tyngsta föremålen som man överhuvudtaget kan flytta flytta och detta kräver kunskap, teknik och styrka. Utöver bärselar och pianovagn, vilka är absolut nödvändig utrustning för att flytta ett piano, finns det inga hjälpmedel som underlättar för att transportera ett piano eller flygel där instrumentet måste bäras i trappor. Man kommer inte runt det faktum att för att kunna genomföra en piano- eller flygelflytt så krävs det rejäl kroppsstyrka. Vi på Svartbäckens Transport har personal som har vad som krävs för att kunna genomföra dessa extremt tunga transporter. Kontakta oss om du behöver hjälp att flytta ett piano.

Vi hjälper dig med flytt av kassaskåp

En annan tungtransport som också kräver erfarenhet, rätt utrustning och styrka är kassaskåpsflytt. Kassaskåp kan väga från 50 kg till upp till flera ton men vanligtvis väger ett kassaskåp mellan 150 kg och 300 kg. För att flytta kassaskåp som väger flera ton krävs specialutrustning som hydrauliklyftar som i branschen kallas för ”amerikanare”, metallrullar, specialbyggda pirror med mera. Kassaskåp som väger mellan 150 kg och 300 kg är mer lätthanterliga även om dessa också kräver särskild utrustning för att kunna flyttas. Vi på Svartbäckens Transport kan hantera kassaskåp som väger upp till 350 kg och vi kan transportera och bära kassaskåp i trappor som väger upp till 200 kg. Vi jobbar huvudsakligen i Stockholm och Uppsala med tungtransporter men vi gör längre transporter inom hela Sverige där vi varje vecka har körningar mellan alla större orter i Sverige. Få offert av oss för flytt av kassaskåp.

Vi är en flyttfirma som utför många olika flytt- och transporttjänster

Vi är en flyttfirma som har vår utgångspunkt i Uppsala och vi utför dagligen transporter och flyttar inom Stockholm och Uppsala där vi utför flyttjänster som flytt av enstaka möbler, bohagsflyttar, piano- och flygeltransporter, kassaskåpsflyttar, bortforsling av möbler, bohag och dödsbo. Vi har också eget lager där vi hjälper kunder med magasinering av möbler, pianon, flyglar och bohag. Tveka inte att kontakta oss om du behöver boka flytthjälp för någon tjänst som vi kan hjälpa dig med. 

Skicka en pall inom Sverige

Vi gör regelbundna transporter inom hela Sverige och kan också hjälpa dig att skicka en pall inom Sverige. Vi kör från sydligaste Sverige från Malmö upp hela vägen till Luleå. Få offert för att frakta en pall inom Sverige genom att kontakta oss. 

RUT-avdrag för tungtransport?

Om du vill använda vår tjänst för tunga transporter där du vill flytta ett piano, flygel eller ett kassaskåp och där instrumentet eller skåpet tillhör ditt bohag kan du använda RUT-avdrag om du flyttar föremålet inom ditt hem, mellan dina hem (till exempel från ditt permanenta boende till ditt fritidshem) eller till eller från ett förråd där pianot, flygeln eller kassaskåpet magasineras. Om du flyttar hela ditt hem det vill säga gör en hel bohagsflytt och där ett piano eller kassaskåp ingår kan du också självklart använda RUT-avdrag för denna tjänst. Grundregeln är att möbeln, instrumentet, skåpet eller föremålet som du flyttar måste tillhöra ditt bohag och att transporten inte är en försäljning eller att du skänker bort föremålet för att RUT-avdrag ska kunna medges. Du kan alltså använda RUT-avdrag för flytthjälp av dina egna möbler där antalet möbler eller föremål du vill flytta inte har någon betydelse för att RUT-avdrag ska medges. Du behöver heller inte adressändra för att kunna använda RUT-avdrag. Ett krav är dock att du har svenskt personnummer, är över 18 år och har en redovisad inkomst under det innevarande året som RUT-avdragsansökan görs. 

RUT-avdrag innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilken utgör den största delen av priset. Vi sköter allt administrativt arbete med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Läs mer om RUT-avdrag här.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.