Slänga kassaskåp? Vi flyttar kassaskåp till återvinning

Få hjälp med tungtransport - vi forslar bort kassaskåp

Bortforsling och flytt av kassaskåp kräver erfarenhet, rätt utrustning och ibland ren styrka. Vi erbjuder en säker och effektiv lösning för att bortforsling av ditt kassaskåp. Vår erfarna och pålitliga tjänst garanterar en smidig bortforsling av ditt kassaskåp. Vårt dedikerade team med lång erfarenhet ger dig en professionell kassaskåpsbortforsling. Vi hanterar alla typer av tunga transporter, inklusive bortförsling av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. Vi kan hantera kassaskåp med en vikt upp till 350 kg, men om skåpet måste bäras i trappor är maxvikten 200 kg.

Vår utrustning är komplett och inkluderar specialanpassade bärremmar, bärselar och hydrauliska lyftare, även kända som ”amerikanare”. Vi utför huvudsakligen bortforslingar inom Stockholm och Uppsala men vårt verksamhetsområde är inom hela Mälardalen. Vår målsättning är att göra bortforslingen av ditt kassaskåp så säker och smidig som möjligt.

Bortforsling av kassaskåp - ta hjälp av ett företag

Om du behöver bortforsling av ett kassaskåp kan det vara en komplicerad och krävande process att hantera på egen hand. Dessutom kan det vara riskabelt om du saknar adekvat utrustning och erfarenhet. Därför är det klokt att anlita ett företag som är specialiserat på bortforsling av kassaskåp.

Ett företag som erbjuder tjänster för att forsla bort ett kassaskåp har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utföra uppgiften på ett säkert och effektivt sätt. De är utrustade med rätt verktyg och kommer att hantera ditt kassaskåp med yttersta försiktighet.

När du väljer ett företag för att forsla bort ditt kassaskåp är det avgörande att överväga deras erfarenhet och kompetens. Se till att de har den korrekta utrustningen för att flytta kassaskåp och att de har ett gott rykte. Du kan även jämföra priser mellan olika företag för att avgöra vilket som är mest kostnadseffektivt.

Det är också viktigt att få en skriftlig kostnadsuppskattning innan du påbörjar arbetet med företaget. Det hjälper dig att undvika eventuella överraskningar eller extra kostnader.

Så, om du vill forsla bort ett kassaskåp på ett säkert och effektivt sätt, bör du överväga att anlita ett företag som specialiserar sig på bortforsling av kassaskåp. De kommer att göra uppgiften mer hanterbar för dig och ge dig den trygghet du behöver när det gäller din fastighet.

Behöver du hjälp med bortforsling av piano?

Vi hanterar många olika andra typer av tungtransporter utöver flytt av kassaskåp och bortforsling av kassaskåp. Vi utför nästan dagligen bortforsling av pianon och även andra typer av gamla och tunga klaviaturinstrument. Det händer att vi också transporterar flyglar till tippen. Gamla pianon är fina instrument som ofta följt med i generationer men ett gammalt uttjänt piano går i vissa fall inte att rädda. Kontakta oss om du behöver pianobortforsling så hjälper vi dig med den tunga transpprten.

Svartbäckens Transport - Vi har ett stort utbud av bortforslingstjänster

Vi på Svartbäckens Transport utför inte bara bortforsling av kassaskåp och pianon utan faktum är att vi kan hjälpa dig med många olika typer av bortforslingstjänster. Vi utför dagligen bortforsling av enstaka möbler och skräp i Stockholm och Uppsala och flera gånger i veckan utför vi större bortforslingsjobb som till exempel tömning och bortforsling av lägenhet, tömning av dödsbo, bortforsling av radhus eller villa med mera. Vi kan hjälpa dig med både stora och små jobb där vi hämtar och kastar allt ifrån enstaka möbler till hela bohag. Se vilka olika typer av tjänster för bortforsling som vi kan hjälpa dig med.

RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp?

RUT-avdrag medges för bortforsling av kassaskåp om skåpet transporteras till en försäljningsverksamhet som tar emot skåpet för vidare försäljning. Om skåpet ska kasseras så medges ej RUT-avdrag. RUT-avdraget för bortforsling av kassaskåp där RUT-avdrag medges är 25% av totala transportkostnaden.

Det är endast privatpersoner som kan få RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp. Du behöver inte vara skriven på adressen där kassaskåpet hämtas för att RUT-avdrag ska medges. För att RUT-avdrag ska medges för bortforslingen av kassaskåpet så måste du också ha en inkomst under det innevarande året dvs samma år som RUT-avdraget görs. Om du tex använder vår tjänst för bortforsling av kassaskåp med RUT-avdrag år 2023 så måste du ha en deklarerad inkomst 2023. Tänk på att CSN inte räknas som inkomstgrundande.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.