Pianoflytt Göteborg - Få hjälp med flytt av piano eller flygel

Få hjälp med pianoflytt i Göteborg. Vi utför också piano- och flygeltransporter inom hela Sverige där vi har regelbundna transporter mellan större orter i Sverige. 

Vi flyttar pianon i Göteborg och mellan Göteborg andra orter i Sverige

Få hjälp med pianoflytt eller flygelflytt i Göteborg eller något av dess angränsande län. Vi har över tio års erfarenhet av piano- och flygeltransport och har en personal som kunnandet och expertisen för kunna genomföra en säker pianoflytt. Att flytta ett piano är i de flesta fall en mycket svår uppgift som kräver rätt utrustning, god teknik och också en extrem styrka. Utan dessa tre förutsättningar kan en till synes enkel pianotransport som ska utföras i markplan bli ett riskfyllt uppdrag. Vår starka rekommendation för pianoflytt är att alltid ta professionell hjälp för att undvika skador på instrument och ryggar. 

Vi gör piano- och flygeltransporter inom hela Sverige

Vi flyttar inte bara pianon i Göteborg utan vi har regelbundna transporter mellan de större orterna i Sverige på veckobasis. Vi kan därför hjälpa dig att flytta ett piano mellan Göteborg och Stockholm eller mellan Göteborg och Malmö. Vi gör också transporter norrut där vi till exempel kan hjälpa dig med en pianotransport till Umeå, Sundsvall och till och med så långt norrut som Luleå. 

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om pianoflytten eller flygelflytten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag. RUT-avdrag för transporten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostanden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Läs mer om RUT-avdrag.
Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring
Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring. Läs mer om vår försäkring och villkor.