Slänga kassaskåp Stockholm - Få hjälp med tungtransporten

Få hjälp att slänga ett kassaskåp i Stockholm. Vi utför tunga transporter och kan hjälpa dig med bortforsling av kassaskåp.

Vi hjälper dig med bortforsling av kassaskåp i Stockholm

Vi utför bortforsling och hämtning av kassaskåp i Stockholm för transport till tippen. Tveka inte att kontakta oss om du behöver slänga ett kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp eller värdeskåp. Vi hanterar de flesta tunga transporter och tunga flyttar. Vi jobbar inom hela Mälardalen så kontakta oss om du till exempel har ett kassaskåp i Uppsala som behöver slängas. Vi gör också transporter och flyttar inom hela Sverige och kan därför hjälpa dig med bortforsling av kassaskåp i de flesta orter i Sverige. 

Hämtning och förflyttning av kassaskåp kräver expertis, lämplig utrustning och ibland en rejäl dos styrka. Vi tillhandahåller en trygg och effektiv lösning för att ta hand om din kassaskåpsflytt. Vår välmeriterade och pålitliga tjänst säkerställer en problemfri transport av ditt kassaskåp. Vårt dedikerade team, med omfattande erfarenhet, erbjuder professionell assistans vid flytt av kassaskåp. Vi hanterar alla former av tunga förflyttningar, inklusive transport av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. Vi har kapacitet att hantera kassaskåp upp till 350 kg, men för trapptransporter begränsas maxvikten till 200 kg.

Vi är fullt utrustade med specialanpassade bärremmar, bärselar och hydrauliska lyftdon, ibland kallade ”amerikanare”. Våra huvudsakliga uppdrag utförs inom Stockholm och Uppsala, men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Mälardalen. Vårt främsta mål är att göra flytten av ditt kassaskåp så trygg och smidig som möjligt. 

RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp?

RUT-avdrag medges för bortforsling av kassaskåp om skåpet transporteras till en försäljningsverksamhet som tar emot skåpet för vidare försäljning. Om skåpet ska kasseras så medges ej RUT-avdrag. RUT-avdraget för bortforsling av kassaskåp där RUT-avdrag medges är 25% av totala transportkostnaden.

Det är endast privatpersoner som kan få RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp. Du behöver inte vara skriven på adressen där kassaskåpet hämtas för att RUT-avdrag ska medges. För att RUT-avdrag ska medges för bortforslingen av kassaskåpet så måste du också ha en inkomst under det innevarande året dvs samma år som RUT-avdraget görs. Om du tex använder vår tjänst för bortforsling av kassaskåp med RUT-avdrag år 2023 så måste du ha en deklarerad inkomst 2023. Tänk på att CSN inte räknas som inkomstgrundande.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.