Vill du jobba på en flyttfirma? Vi söker personal

Vi letar alltid efter kompetent personal som vill vara en del av vår verksamhet. Kontakta oss om du vill jobba på vår flyttfirma. Vi behöver just nu anställa ny personal.

Vi utgår från Uppsala men eftersom vi gör flyttar och transporter inom hela landet kan det i vissa fall också vara möjligt att jobba hos oss om du bor långt bort från oss.

Flytthjälp, flytt av möbler och bohag - Svartbäckens Transport

Vilka typer av arbetsuppgifter får du när du jobbar på vår flyttfirma?

Vi utför många olika typer av flyttjänster där vi flyttar allt från enstaka möbler till hela bohag. Vi är också troligtvis Upplands största flyttfirma inom pianoflytt så våra arbetsuppgifter utgörs också till stor del av att flytta pianon och flyglar. Det är inget krav att man ska kunna klara av denna arbetsuppgift eftersom vi utför många andra flyttjänster men vi söker huvudsakligen efter personal som klarar av pianoflytt. Att du har körkort är också en stor fördel men heller inget krav. 

Hur ser en typisk dag ut när du jobbar hos oss?

Eftersom vi utför så många olika typer av flyttjänster kan en arbetsdag hos oss vara väldigt varierande. En typisk arbetsdag kan till exempel vara att först flytta en tvåsitssoffa, sedan hämta ett piano som ska forslas bort, sen vidare till nästa adress för att hämta fem möbler som också ska forslas bort, vidare till återvinningen för att kasta pianot och möblerna för att slutligen göra en pianoflytt som avslutar dagen. Oftast är arbetsuppgifterna kortare uppdrag där man inte är kvar på samma adress mer än 15-30 minuter. Vi gör självklart också bohagsflyttar där dessa jobb ibland kräver att man är flera timmar på samma adress.

Hur mycket tjänar man när man jobbar hos oss?

Jämfört med branschen i stort och jämfört med andra flyttfirmor betalar vi bra löner. För denna högre lön kräver vi dock att man måste vara noggrann, ansvarsfull, fysiskt och mentalt stark, kunna vara flexibel och också till viss del kunna vara problemlösningsorienterad. Det viktigaste av allt är att du har en positiv attityd och att du kan samarbeta med andra kollegor. Nedan går vi genom olika typer av nivåer för lönesättning. 

Lön som expressarbetare

Om du inte har styrkan för att kunna utföra pianoflyttar men att du kan bära möbler får du en lön baserat på denna kvalifikation. Initialt får du 160 kr/h som nybörjare. När du är mer avancerad expressarbetare och har viss erfarenhet får du 165 kr/h. För denna lön krävs inte att du har körkort men det är en fördel.

Lön som expressarbetare och pianoflyttare

Om du både kan flytta möbler och pianon betalar vi 180 kr/h. Då krävs det att du klarar av att bära lättare och medeltunga pianon i trappor och att du kan flytta tunga pianon och flyglar från markplan till markplan med entrétrappa.

Lön som expressarbetare och avancerad pianoflyttare

Om du både kan flytta möbler och också kan flytta tunga pianon och flyglar i trappor betalar vi 190 kr/h. För dessa jobb betalar vi också ibland ut bonus om jobbet är extra krävande. Observera att du måste kunna hantera alla arbetsuppgifter för att få denna lön. Du kan inte endast klara av att bära pianon och flyglar utan du måste också kunna flytta möbler som kräver mer uthållighet. För denna lön krävs också att du har körkort.

Flyttgubben som gör det lilla extra

Vi har också en nivå till lönenivå där du som anställd klarar av alla de tidigare arbetsmomenten och att du gör det lilla extra. Det kan till exempel vara att du aldrig orsakar skador på varken möbler, pianon eller lastbil. Det kan också vara att du förstår att en kund har speciella behov och kan hantera denna speciella situation som uppstår. Det kan också till exempel innebära att du kan undvika bilköer som ofta uppstår och kunna hitta alternativa vägar. För denna nivå krävs att du är ansvarsfull, fysiskt stark, uthållig, alltid har positiv attityd, tillgodoser kundens behov och önskemål och att du är lösningsorienterad. 

Vill du jobba hos oss? Gör en intresseanmälan

Om du tycker att verkar intressant att jobba på vår flyttfirma och att du har de rätta kvalifikationerna så får du gärna skicka in en intresseansökan.