Bortforsling av vitvaror, hämtning av tvättmaskin eller kylskåp

Behöver du kasta en gammal tvättmaskin eller ett kylskåp? Vi hjälper dig med bortforsling av vitvaror i Uppsala eller Stockholm.

Bortforsling av vitvaror i Uppsala eller Stockholm

Vi erbjuder hjälp med bortforsling av vitvaror i Uppsala och Stockholm med omnejd och vi kan oftast hjälpa dig redan nästkommande dag. Du behöver bara visa oss det du vill forsla bort så vi hjälper vi dig. Vi kan hjälpa dig med bortforsling av tvättmaskin, bortforsling av kylskåp och alla andra typer av vitvaror. Vi är professionella möbelbärare och gör vårt yttersta för att inte skada ditt hem när vi hämtar dina vitvaror. Vi ger offert alltid till fast pris. Kontakta oss för hämtning av vitvaror!

RUT-avdrag för bortforsling av vitvaror?

Som regel medges inte RUT-avdrag för bortforsling av vitvaror men om vitvarorna kan transporteras till en försäljningsverksamhet som kan ta emot vitvarorna går det att få RUT-avdrag. RUT-avdraget som medges är då 25% av totala transportkostnaden. Du måste då själv kontakta försäljningsverksamheten som ska ta emot möblerna.

Läs mer om RUT-avdrag här.

Försäljningsställen som kan tänkas ta emot begagnade vitvaror är till exempel:

Walles vitvaror

ARM Vitvaror

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.