Bortforsling av vitvaror i Uppsala

Få hjälp snabbt med bortforsling av dina vitvaror. Offert alltid till fast pris och hjälp inom 1-3 dagar i Uppsala. Ibland kan vi hjälpa dig redan samma dag!

1
Adress, trappor och vad som ska forslas bort
2
Kontaktuppgifter

Ange typ och antal möbler vitvaror du vill ha bortforslat

Vitvaror

Lägg till ytterligare föremål som inte finns i listan

Lägg till fler möbler eller föremål genom att klicka på ”lägg till”.

RUT-avdrag medges för bortforsling av möbler om möblerna transporteras till en försäljningsverksamhet där möblerna kan återanvändas. Du måste själv kontakta försäljningsverksamheten och säkerställa att de tar emot möblerna. RUT-avdrag för transport till en försäljningsverksamhet uppgår till 25% av totala transportkostnaden. RUT-avdrag medges endast för privatpersoner och inte för företag.

Läs om våra villkor.

I offerten ingår inte packning. Alla mindre föremål som får plats i kartonger eller i säckar måste du själv packa.

Bortforsling av vitvaror i Uppsala

Vi erbjuder hjälp med bortforsling av vitvaror i Uppsala med omnejd och vi kan oftast hjälpa dig redan samma dag. Du behöver bara visa oss det du vill forsla bort så vi hjälper vi dig. Vi kan hjälpa dig med bortforsling av tvättmaskin, bortforsling av kylskåp och alla andra typer av vitvaror. Vi är professionella möbelbärare och gör vårt yttersta för att inte skada ditt hem när vi hämtar dina vitvaror. 

RUT-avdrag för bortforsling av vitvaror?

Som regel medges inte RUT-avdrag för bortforsling av vitvaror men om vitvarorna kan transporteras till en försäljningsverksamhet som kan ta emot vitvarorna går det att få RUT-avdrag. RUT-avdraget som medges är då 25% av totala transportkostnaden. Du måste då själv kontakta försäljningsverksamheten som ska ta emot möblerna.

Läs mer om RUT-avdrag här.

Försäljningsställen som kan tänkas ta emot begagnade vitvaror är till exempel:

Walles vitvaror

ARM Vitvaror

Beg fynd Hushållsmaskiner i Haninge AB

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.