Montering av möbler - Få hjälp med möbelmontering

Vi erbjuder hjälp med montering av möbler. Få hjälp att montera möbler hemma som privatperson eller åt företag på kontoret. 

Få hjälp med montering av möbler - Vi hjälper både företag och privatpersoner

Behöver du som privatperson hjälp att montera ihop en möbel från till exempel IKEA eller behöver du beställa möbelmontering till ett företag? Vi utför alla typer av möbelmonteringar där vi hjälper både privatpersoner och företag i Stockholm och Uppsala. Vi jobbar huvudsakligen med möbelmontering i Stockholm och Uppsala men vi kan hjälpa dig även i angränsande län och städer som till exempel Västerås, Enköping, Strängnäs och Södertälje. 

Att montera möbler kan ibland vara svårt att själv kunna genomföra då många moment kräver att två personer hjälps åt. Vi har erfaren personal som hjälper dig i ditt hem att montera dina möbler. Vi debiterar möbelmontering löpande per timme då det är svårt att ge ett fast pris för att montera möbler. Vi avrundar till varje jämn halvtimme och vi har ingen framkörnigsavgift. Du betalar helt enkelt endast för den tid som vi hjälper dig att montera ihop dina möbler. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med möbelmonteringen. 

Montera möbler

RUT-avdrag för att montera möbler?

Om du är privatperson kan du få RUT-avdrag för hjälp med montering av möbler. Att få hjälp med möbelmontering hemma räknas som en hushållsnära tjänst där RUT-avdrag ges. Du måste dock uppfylla vissa grundkrav för att du ska kunna använda RUT-avdrag för att montera möbler i ditt hem. Grundkraven är att du måste fyllt 18 år, ha svenskt personnummer och att du har en redovisad inkomst under det innevarande året det vill säga samma år som RUT-avdraget för möbelmonteringen görs måste du också ha en redovisad inkomst. Tänk på att CSN inte räknas som inkomstgrundande men pension och sjukpenning räknas som inkomstgrundande. 

Behöver du flytta ditt bohag eller enstaka möbler?

Vi flyttar också möbler och bohag i Stockholm och Uppsala och vi kan hjälpa dig att flytta möbler och att montera möbler i samband med flytten. Vi gör också regelbundna transporter mellan större orter inom hela Sverige där vi både flyttar enstaka möbler och hela bohag. Varje vecka flyttar vi mellan orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Jönköping, Linköping, Norrköping, Örebro och Eskilstuna. Se vilka typer av flytthjälpstjänster som vi kan hjälpa dig med.