Flyttjänster - Vi har också andra tjänster utöver flytt och transport

Utöver våra flytt- och transporttjänster erbjuder vi också andra tjänster som är nära kopplade till flytt och transport. Vi kan till exempel hjälpa dig med montering av möbler och packning av ditt bohag inför en flytt.

Få hjälp med montering av möbler

Vi hjälper både privatpersoner och företag med montering av möbler. Vi har personal med lång erfarenhet av möbelmontering och vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med både stora och små möbelmonteringar. Vi jobbar huvudsakligen i Stockholm och Uppsala med montering av möbler men vi kan också hjälpa dig i angränsande områden till dessa orter. 

hjälp med montering av möbler

Montering möbler - Svartbäckens Transport
Packa inför flytt

Få hjälp att packa bohaget inför flytten

Vi har utbildade packmästare som kan hjälpa dig att packa ditt bohag inför flytten. Vi kan både erbjuda packning som en fristående tjänst och packning och flytt som kombinerade tjänster. Att packa glas, porslin och lösöre är en konst där en utbildad packmästare kan hjälpa dig att packa dina ömtåliga föremål så att de kommer fram hela till ditt nya hem.

hjälp att packa inför flytten.

Få hjälp med värdering av dödsbo

Behöver du hjälp att värdera lösöre i samband med försäljning av ett dödsbo? Vi samarbetar med antikhandlare som kan hjälpa dig att få rätt värdering av antikviteter och värdesaker som finns i ett dödsboet. Vi gör kostnadsfria hembesök och hjälper dig med värdering av lösöre i dödsbo. 

Få mer information om försäljning av dödsbo och värdering.

Få hjälp med värdering av dödsbo