Flytta kassaskåp, Vi hjälper dig med tungtransporter

Vi kan hjälpa dig med flytt av kassaskåp, flytt av värdeskåp, flytt av dokumentskåp, flytt av vapenskåp eller andra typer av tungtransporter

Flytt av kassaskåp kräver erfarenhet, utrustning och ofta ren muskelstyrka. Vi ger dig en effektiv och säker transportlösning för din kassaskåpsflytt. Vi erbjuder erfaren och pålitlig tjänst för att säkerställa en smidig flytt av ditt kassaskåp. Vår mångåriga erfarna personal ger dig en professionell kassaskåpsflytt. Vi utför alla typer av tungtransporter som flytt av kassaskåp, flytt av värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. Vi kan flytta kassaskåp som väger upp till 500 kg men om skåpet måste bäras i trappor är maxgränsen 200 kg. Vi har all nödvändig utrustning som krävs för uppdraget i form av specialanpassade pirror, bärselar och hydrauliska lyftare även kallade ”amerikanare”.  Vi flyttar huvudsakligen inom Stockholm och Uppsala men vi gör också längre kassaskåpsflyttar där vi kan utföra en kassaskåpsflytt inom större delarna av Sverige.

Vi gör också andra tunga transporter som piano- och flygelflytt

Vi kan också hjälpa dig med en annan tung transport. Vi utför både flytt av kassaskåp och flyttar andra tunga skåp och vi är också specialister på pianoflytt och flygelflytt. Vi jobbar dagligen med pianotransport i Stockholm och Uppsala och vi kan också hjälpa dig med en längre pianoflytt eftersom vi gör regelbundna transporter mellan större orter inom Sverige. Vi har flyttat pianon och flyglar i över tio år och har erfarenhet, expertis, all nödvändig utrustning och också inte minst en personal som har styrka långt utöver en vanlig flyttkarl. Kontakta för att få offert för flytt av piano.

Flytt av kassaskåp - ta hjälp av ett företag

Om du behöver flytta ett kassaskåp kan det vara svårt och tidskrävande att göra det på egen hand. Dessutom kan det vara farligt om du inte har rätt utrustning och erfarenhet. Därför är det bäst att ta hjälp av ett företag som specialiserar sig på att flytta kassaskåp.

Ett företag som erbjuder tjänster för att flytta kassaskåp har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra uppgiften säkert och effektivt. De har rätt utrustning och kommer att ta hand om ditt kassaskåp med största omsorg.

När du väljer ett företag att flytta ditt kassaskåp med, är det viktigt att du tar hänsyn till deras erfarenhet och kompetens. Se till att de har rätt utrustning för att flytta kassaskåp och att de har en god rykte. Du kan också jämföra priser mellan olika företag för att se vilket som är mest kostnadseffektivt.

Det är också viktigt att du får en skriftlig kostnadsberäkning innan du börjar arbeta med företaget. Det hjälper dig att undvika eventuella överraskningar eller extra kostnader.

Så, om du vill flytta ditt kassaskåp på ett säkert och effektivt sätt, bör du överväga att ta hjälp av ett företag som specialiserar sig på att flytta kassaskåp. De kommer att göra uppgiften enklare för dig och ge dig den trygghet du behöver när det gäller din värdefulla egendom.

RUT-avdrag för flytt av kassaskåp?

RUT-avdrag medges för flytt av kassaskåp om du flyttar ditt eget kassaskåp där RUT-avdraget är 50% av arbetskostnaden men 10% av våra kostnader är kostnader för lastbilen och är inte RUT-avdragbart. Exempel på flytt av kassaskåp där RUT-avdrag medges:

  • Du byter bostad och vill flytta ditt kassaskåp från din gamla bostad till din nya bostad
  • Du vill flytta ditt kassaskåp mellan dina befintliga bostäder tex från ditt permanenta boende till ditt fritidsboende
  • Du vill flytt ditt kassaskåp inom din bostad
  • Du vill magasinera ditt kassaskåp och vill flytta kassaskåpet till ett förråd för magasinering
  • Du vill hämta tillbaka ditt kassaskåp från ett förråd där ditt kassaskåp har magasinerats
  • Du vill skänka ditt kassaskåp till en försäljningsverksamhet som tar emot kassaskåpet. Endast 25% RUT-avdrag av totalkostnaden medges i detta fall.

Exempel då RUT-avdrag ej medges för flytt av kassaskåp:

  • Du köper eller hämtar ett kassaskåp från en annan privatperson eller företag och anlitar oss för att flytta kassaskåpet. Det hjälper inte att du redan köpt kassaskåpet från den andra privatpersonen eller företaget och att du nu äger kassaskåpet.
  • Du har ett kassaskåp som du vill kasta och som du vill anlita oss för att transportera till en återvinningsstation.

Det är endast privatpersoner som kan få RUT-avdrag för flytt av kassaskåp. Du behöver inte adressändra eller vara skriven på adressen där kassaskåpet hämtas för att RUT-avdrag ska medges. För att RUT-avdrag ska medges för flytten av kassaskåpet så måste du också ha en inkomst under det innevarande året dvs samma år som RUT-avdraget görs. Om du tex använder vår tjänst för flytt av kassaskåp med RUT-avdrag år 2023 så måste du ha en deklarerad inkomst 2023. Tänk på att CSN inte räknas som inkomstgrundande.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring. Läs mer om vår försäkring och villkor.