Kassaskåpsflytt till återvinning? Få hjälp slänga kassaskåp

Få professionell hjälp med kassaskåpsflytt till tippen. VI hjälper dig med med bortforsling av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp eller vapenskåp i Uppsala och Stockholm

Flytta kassaskåp - Svartbäckens Transport

Vi hjälper dig med flytt av kassaskåp till återvinning

Bortforsling av kassaskåp kräver erfarenhet, rätt utrustning och ibland ren styrka. Hos oss hittar du en trygg och effektiv lösning för bortforsling av ditt kassaskåp. Vår erfarna och pålitliga tjänst garanterar en smidig hantering av ditt kassaskåp. Vårt engagerade team med lång erfarenhet erbjuder en professionell bortforsling av kassaskåp. Vi tar hand om alla typer av tunga transporter, inklusive bortforsling av kassaskåp, värdeskåp, dokumentskåp och vapenskåp. Vi kan hantera kassaskåp med en vikt upp till 350 kg, men om det behöver bäras i trappor är maxvikten 200 kg.

Vår utrustning är komplett och inkluderar specialanpassade bärremmar, bärselar och hydrauliska lyftare, även kända som ”amerikanare”. Vi genomför främst bortforslingar inom Stockholm och Uppsala, men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Mälardalen. Vårt övergripande mål är att göra bortforslingen av ditt kassaskåp så säker och smidig som möjligt, oavsett var det behöver flyttas.

Behöver du få bort ett kassaskåp? Anlita professionell hjälp från vårt företag för smidig bortforsling.

Om du står inför behovet av att forsla bort ett kassaskåp, kan det vara en krävande och komplicerad process att ta itu med på egen hand. Dessutom innebär det en viss risk om du saknar rätt utrustning och erfarenhet. Därför är det klokt att överväga att anlita ett företag som är specialiserat på bortforsling av kassaskåp.

Ett företag som erbjuder tjänster för att transportera bort ett kassaskåp besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utföra uppgiften på ett säkert och effektivt sätt. De är utrustade med rätt verktyg och kommer att hantera ditt kassaskåp med yttersta försiktighet.

När du väljer ett företag för att transportera bort ditt kassaskåp är det avgörande att överväga deras erfarenhet och kompetens. Se till att de har den korrekta utrustningen för att genomföra bortforsling av kassaskåp och att de har ett gott rykte. Prisjämförelser mellan olika företag kan också vara fördelaktiga för att fastställa vilket som är mest kostnadseffektivt.

Att få en skriftlig kostnadsuppskattning innan du påbörjar arbetet med företaget är också viktigt för att undvika eventuella överraskningar eller extra kostnader.

Så, om du vill genomföra bortforsling av ett kassaskåp på ett säkert och effektivt sätt, överväg att anlita ett företag med specialisering inom detta område. De kommer att underlätta uppgiften för dig och ge dig den trygghet du behöver när det kommer till hanteringen av din egendom.

RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp?

RUT-avdrag medges för bortforsling av kassaskåp om skåpet transporteras till en försäljningsverksamhet som tar emot skåpet för vidare försäljning. Om skåpet ska kasseras så medges ej RUT-avdrag. RUT-avdraget för bortforsling av kassaskåp där RUT-avdrag medges är 25% av totala transportkostnaden.

Det är endast privatpersoner som kan få RUT-avdrag för bortforsling av kassaskåp. Du behöver inte vara skriven på adressen där kassaskåpet hämtas för att RUT-avdrag ska medges. För att RUT-avdrag ska medges för bortforslingen av kassaskåpet så måste du också ha en inkomst under det innevarande året dvs samma år som RUT-avdraget görs. Om du tex använder vår tjänst för bortforsling av kassaskåp med RUT-avdrag år 2023 så måste du ha en deklarerad inkomst 2023. Tänk på att CSN inte räknas som inkomstgrundande.

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Läs mer om vår försäkring och villkor.