Slänga piano i Stockholm - Vi hjälper dig med bortforslingen

Få hjälp att slänga ett piano i Stockholm. Vi utför bortforsling av piano i Stockholm och kan som professionell flyttfirma för piano- och flygelflytt erbjuda dig en säker transport. 

Slänga piano? Vi utför Bortforsling av piano i Stockholm och Uppsala

Vi du få hjälp med att slänga ett gammalt uttjänt piano? Vi är professionella piano- och flygelflyttare och kan hjälpa dig att slänga ett piano på tippen. Faktum är att vi dagligen hämtar pianon i både Stockholm och Uppsala som sedan transporteras till återvinning för kassering. Att många gamla fina instrument slängs tycker vi är tråkigt men de flesta av dessa gamla pianon, och ibland även flyglar, är uttjänta och trasiga instrument som troligtvis behöver renoveras för tiotusentals kronor för att kunna fungera som instrument igen. 

RUT-avdrag för bortforsling av piano?

Grundregeln är att RUT-avdrag inte medges för bortforsling av möbler eller andra föremål som du anlitar ett företag till för att hjälpa dig att slänga. Men om sakerna som du vill kasta transporteras till en försäljningsverksamhet som kan ta emot möblerna för vidare försäljning så kan du använda RUT-avdrag. Detta RUT-avdrag är 25% av totala transportkostnaden och inte 50% av arbetskostnaden vilket är det normala för andra RUT-tjänster. Du måste själv säkerställa att en försäljningsverksamhet tar emot de föremål som du vill bli av med. Vissa second hand-butiker kan ibland ta emot ett begagnat piano som du vill slänga. 

Läs mer om RUT-avdrag.

Försäljningsställen som kan tänkas ta emot begagnade pianon är:

Erikshjälpen

Myrorna

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring
Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring. Läs mer om vår försäkring och villkor.