Flygeltransport & transport av piano: Få hjälp att frakta ett piano eller flygel

Vi flyttar pianon och flyglar i Stockholm och Uppsala dagligen. Vi kan också hjälpa dig med en pianotransport inom Sverige. 

Vi utför pianoflytt inom Sverige

Behöver du flytta ett piano, flygel eller en taffel? Vi utför pianoflytt inom hela Sverige! Vi ger offert oftast inom 30 minuter efter ifyllt formulär.  Om du flyttar ditt eget instrument eller om pianoflytten är en del av en flytt kan du få RUT-avdrag även för denna transport. RUT-avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden.

Vi har jobbat i över 10 år med pianoflytt och flygeltransport där vi har flyttat alla möjliga typer av instrument. Vi har flyttat tafflar, digitalpianon, digitalflyglar, el- och tramporglar och även större digitalorglar till kyrkor med mera. Att utföra en säker pianoflytt kräver erfarenhet, rätt utrustning, teknik och styrka! Att flytta ett piano eller flygel är en av de mest utmanande sakerna att flytta så vi rekommenderar dig att ta professionell hjälp av oss. 

Vi flyttar pianon och flyglar mellan Stockholm, Göteborg och Malmö

Behöver du flytta ditt piano eller flygel en längre sträcka inom Sverige? Vi utför regelbundna transporter mellan de flesta större orter inom Sverige som till exempel Stockholm till Göteborg nästan varannan vecka, Stockholm till Malmö också varannan vecka samt Stockholm till orter i Norrland som Umeå, Luleå och Sundsvall cirka var fjärde vecka. Kontakta oss för offert för pianoflytt mellan Malmö och Stockholm eller mellan Stockholm och Göteborg

Pianoflytt Stockholm - Få hjälp att flytta ditt piano eller flygel

Vi gör längre piano- och flygeltransporter inom hela Sverige där vi varje vecka kör mellan större orter i Sverige. Men vi gör dagligen pianoflyttar i Stockholm och Uppsala och kan hjälpa dig att flytta ditt piano inom tre dagar i dessa två städer. Flygelflytt kräver mer planering och mer organisation, framförallt om det är en stor flygel som ska bäras i trappor, så för dessa transporter kan vi hjälpa dig inom en vecka. 

Snabb och effektiv pianoflytt inom hela Sverige

Svartbäckens Transport är det självklara valet för pianoflytt inom Sverige. Vi har mångårig erfarenhet av att transportera pianon och andra känsliga musikinstrument, och vi garanterar att ditt piano kommer att transporteras säkert och tryggt till sin destination.

Vi använder oss av den senaste teknologin och våra välutbildade medarbetare för att säkerställa att din flytt går smidigt och problemfritt. Oavsett om du behöver flytta ditt piano inom samma stad eller till en annan del av landet, så kan du lita på att vi kommer att ta hand om allt från nedmontering om du behöver flytta en flygel, transport och uppställning av av ditt piano eller flygel vid slutdestinationen.

Vi förstår hur viktigt ditt piano är för dig och din familj, och därför tar vi alltid extra försiktighet när vi hanterar det. Vi ser till att det är rätt emballerat och skyddat för att minimera risken för skador under transporten.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster för pianoflytt inom Sverige. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och garanterar att du kommer att vara nöjd med vårt arbete. Tack för att du valde Svartbäckens Transport!

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om pianoflytten eller flygelflytten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag. RUT-avdrag för transporten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostanden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Läs mer om RUT-avdrag.
Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring
Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att utföra alla transporter så säkert som möjligt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring. Läs mer om vår försäkring och villkor.