Få hjälp med pianoflytt i Stockholm, Norrort - Vi flyttar pianon och flyglar

Med över tio års erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i Stockholm kan vi hjälpa dig med pianoflytt i Norrort.

Pianoflytt och flygelflytt i Stockholm, Norrort

Vi utför pianoflytt i Stockholm, Norrort

Vi, på Svartbäckens Transport, har en gedigen erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i områden som Stockholm och Uppsala under en period på över tio år. Vi är förmodligen en av de mest erfarna flyttfirmorna när det gäller piano- och flygelflytt i Stockholm. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Mälardalen när det kommer till flytt av dessa instrument, och vi kan även bistå med pianoflytt i Norrort. Att förflytta ett piano kräver specifik erfarenhet, korrekt utrustning och styrka, vilka är kompetenser som få flyttfirmor besitter. Vi rekommenderar att du anlitar professionella pianoflyttare när du behöver hjälp med att flytta ett piano eller en flygel.

Pianoflytt i Norrort, varför välja oss?

Vi har en omfattande erfarenhet på över tio år av att hantera förflyttningen av olika musikinstrument, inklusive pianon, flyglar, tafflar, olika typer av orglar samt mer sällsynta instrument som cembalon. För den som söker professionell assistans för pianotransport eller flygeltransport är vi det självklara valet. Vi är utrustade med all nödvändig utrustning såsom specialanpassade pianovagnar och bärselar, vilket är avgörande för att genomföra en säker pianoflytt. Dessutom har vi en försäkring på plats för att täcka eventuella skador som kan uppstå under transporten.

Behöver du hjälp att flytta ett piano i Stockholm?

Vi utför pianoflytt och flygelflytt i hela Stockholmsregionen, inklusive Uppsala, samt inom andra orter i Mälardalen. Dessutom erbjuder vi även transporttjänster för pianon och flyglar över hela Sverige. Vi har regelbundna transporter mellan större städer såsom Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Gävle och Umeå. Vid behov av hjälp med pianoflytt i Stockholm är du välkommen att kontakta oss.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.