Få hjälp med pianoflytt på Östermalm - Vi flyttar pianon och flyglar

Över tio års erfarenhet av piano- och flygeltransport i Stockholm. Vi hjälper dig med din pianoflytt på Östermalm.

Pianoflytt och flygelflytt Östermalm

Få hjälp med pianoflytt på Östermalm

Vi på Svartbäckens Transport har en gedigen erfarenhet av piano- och flygelflytt där vi i över tio års tid har arbetet med denna tjänst i Stockholm och Uppsala. Vi är troligtvis en av de mest erfarna flyttfirmorna i Stockholm för flytt av piano och flygelflytt. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde för pianoflytt är Stockholm och Uppsala och vi kan också hjälpa dig att flytta ett piano eller flygel på Östermalm. Att flytta ett piano kräver kunskap, korrekt utrustning och kraft vilket är kompetenser som få flyttfirmor har. Få hjälp av professionella pianoflyttare för din pianoflytt eller flygelflytt. 

Varför få hjälp av oss för din pianoflytt på Östermalm?

Vi har som sagt en erfarenhet som vida överskrider de flesta flyttfirmors erfarenhet med avseende på piano- och flygelflytt. I över tio års tid har vi hjälpt kunder att flytta pianon, flyglar, digitalpianon, digitalflyglar, tramporglar, elorglar, digitalorglar, tafflar och cembalon. Vi är ett bra val om du vill få professionell hjälp av en flyttfirma som är specialister på flytt av pianon och flyglar. Vi har all erforderlig utrustning i form av pianovagn, bärselar, förlängningslinor med mera vilket är absolut nödvändigt för att kunna utföra en pianotransport på ett korrekt sätt. Vi är också försäkrade om någonting, mot förmodan, skulle hända med instrumentet under transporten. 

Söker du en flyttfirma för pianoflytt i Stockholm?

Vi utför piano- och flygeltransporter inom hela Stockholmsregionen, Uppsala och även i och mellan angränsande län. Vi har utför också transporter på regelbunden basis mellan större orter inom hela Sverige där vi på varje vecka flyttar mellan orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall, och Umeå. Kontakta oss om du behöver piano- eller flygelflytt i Stockholm.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.