Pianoflytt i Södertälje - Vi flyttar pianon och flyglar

Vi har över tio års erfarenhet av piano- och flygeltransport i Stockholm. Vi hjälper dig med din pianoflytt på Södertälje.

Pianoflytt och flygelflytt i Södertälje

Pianoflytt i Södertälje - Få professionell hjälp

Vi på Svartbäckens Transport har en lång erfarenhet av piano- och flygelflytt. Vi har i över tio års tid har arbetet med denna flyttjänst i Stockholm och Uppsala. Troligtvis är vi en av de flyttfirmor i Stockholm som har längst erfarenhet av flytt av pianon och flyglar. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Stockholm och Uppsala och vi kan också hjälpa dig att flytta ett piano eller flygel i Södertälje. Att utföra en piano- eller flygelflytt kräver erfarenhet, rätt utrustning och styrka vilket är kompetensområden som få flyttfirmor har. Få professionell hjälp av oss för din flygel- eller pianoflytt i Södertälje. 

Varför anlita oss för pianoflytt i Södertälje?

Vi innehar en unik kompetens som sträcker sig långt bortom den typiska erfarenheten hos de flesta företag inom flyttbranschen när det gäller flytt av pianon och flyglar. Under en period på över tio år har vi assisterat kunder med att transportera en rad olika instrument, inklusive pianon, flyglar, digitalpianon, digitala flyglar, tramporglar, elorglar, digitalorglar, tafflar och cembalo. Vår firma utgör det optimala valet för den som söker professionell assistans från specialister inom pianoflytt. Vi disponerar över all nödvändig utrustning såsom pianovagnar, bärselar, förlängningslinor och mer, vilket är helt avgörande för att genomföra en pianotransport på ett korrekt och säkert sätt. Dessutom är vi fullt försäkrade för att täcka eventuella olyckshändelser som skulle kunna inträffa under transporten.

Behöver du hjälp med pianoflytt i Stockholm?

Vi erbjuder piano- och flygeltransporter över hela Stockholmsregionen, inklusive Uppsala, samt mellan angränsande län. Dessutom genomför vi regelbundna transporter mellan större städer runt om i hela Sverige. Varje vecka utför vi transporter mellan orter såsom Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall och Umeå. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att flytta ett piano eller flygel i Stockholm.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.