Få hjälp med pianoflytt i Sollentuna - Vi flyttar pianon och flyglar

Med över ett decenniums erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i Stockholm kan vi hjälpa dig med din pianoflytt i Sollentuna.

Pianoflytt och flygelflytt i Sollentuna

Få hjälp av oss med pianoflytt i Sollentuna

Vi på Svartbäckens Transport har flyttat pianon och flyglar i Stockholm och Uppsala i över ett decennium och är nog en av de mest erfarna flyttfirmorna i Stockholm för piano- och flygelflytt. Vi arbetar inom hela Mälardalen med flytt av pianon och flyglar och vi kan också hjälpa dig att flytta piano i Sollentuna. Att flytta ett piano eller flygel kräver erfarenhet, rätt utrustning och styrka vilket är en expertis som få flyttföretag har. Anlita professionella pianoflyttare när du behöver hjälp med pianoflytt eller flygelflytt.

Pianoflytt i Sollentuna? Varför välja oss?

Som tidigare nämnt har vi över ett decenniums erfarenhet av att flytta olika typer av klaviaturinstrument som pianon, flyglar, digitalpianon, digitalflyglar, elorglar, tramporglar och ovanliga instrument som cembalon. Vi är det rätta valet om du behöver boka professionell hjälp för pianoflytt eller flygelflytt. Vi har all essentiell utrustning i form av specialanpassad pianovagn och bärselar vilket är ett absolut måste för att kunna utföra en säker pianoflytt. Vi har självklart också försäkring om en olycka mot förmodan skulle hända under transporten.

Behöver du hjälp med pianoflytt i Stockholm?

Vi utför pianoflytt och  flygeltransport i hela Stockholmsregionen, Uppsala och inom andra orter i Mälardalen. Faktum är att vi också kan erbjuda dig hjälp att flytta ett piano eller en flygel inom hela Sverige där vi på veckobasis har regelbundna transporter mellan större orter som till exempel mellan Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Gävle och Sundsvall. Kontakta oss om du vill få hjälp att flytta ett piano eller flygel i Stockholm.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.