Få hjälp med pianoflytt i Täby - Vi flyttar pianon och flyglar

Med över tio års erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i Stockholm kan vi hjälpa dig med pianoflytt i Täby.

Pianoflytt och flygelflytt i Täby

Få hjälp med pianoflytt i Täby

Vi på Svartbäckens Transport har flyttat pianon och flyglar i Stockholm och Uppsala i över tio års tid och är troligtvis en av de mest erfarna flyttfirmorna i Stockholm för piano- och flygelflytt. Vi jobbar inom hela Mälardalen med flytt av pianon och flyglar och vi kan också hjälpa dig med pianoflytt i Täby. Att flytta ett piano kräver erfarenhet, rätt utrustning och styrka vilket är kompetenser som få flyttfirmor har. Anlita där professionella pianoflyttare när du behöver hjälp att flytta ett piano eller en flygel.

Varför välja oss för din pianoflytt i Täby?

Som tidigare nämnt har vi över tio års erfarenhet av att flytta pianon, flyglar, tafflar, orglar i alla dess olika slag och även mer sällsynta instrument som cembalon. Vi är det naturliga valet om du behöver anlita professionell hjälp för pianotransport eller flygeltransport. Vi har all nödvändig utrustning i form av specialanpassad pianovagn och bärselar vilket är en absolut nödvändighet för att kunna utföra en säker pianoflytt. Vi har självklart också försäkring om någonting skulle hända med instrumentet under transporten. 

Behöver du hjälp med pianoflytt i en annan ort i Stockholm?

Vi flyttar pianon och flyglar i hela Stockholmsregionen, Uppsala och inom andra orter i Mälardalen. Faktum är att vi också kan hjälpa dig att flytta ett piano eller en flygel inom hela Sverige där vi har regelbundna transporter mellan större orter som till exempel mellan Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Gävle och Umeå. Kontakta oss om du behöver hjälp med en pianoflytt i Stockholm.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.