Få hjälp med pianoflytt i Västerås - Vi flyttar pianon och flyglar

Vi har över tio års erfarenhet av att flytta pianon och flyglar. Få hjälp med din pianoflytt i Västerås. 

Pianoflytt och flygelflytt i Sollentuna

Vi hjälper dig med pianoflytt i Västerås

Vi på Svartbäckens Transport har utfört piano- och flygeltransporter i över tio års tid i Stockholm, Uppsala och Västerås och vi ä  nog en av de mest erfarna pianoflyttfirmorna inom Mälardalen. Vi jobbar inom hela Mälardalen med att flytta pianon och flyglar och vi kan också hjälpa dig med pianoflytt i Västerås. För att kunna flytta ett piano eller en flygel måste du ha viss utrustning i form av bärselar, pianoflyttvagn, transportfordon och också ha rejäl styrka vilket är en kompetenser som få flyttfirmor har. Anlita professionell hjälp när du behöver flytta ett piano eller flygel.

Pianoflytt i Västerås? Varför välja oss?

Vi har långvarig erfarenhet av att hantera en mängd olika klaviaturinstrument inklusive pianon, flyglar, digitalpianon, digitalflyglar, elorglar, tramporglar och sällsynta instrument som cembalon. För dem som letar efter professionell assistans med pianoflytt eller flygelflytt, är vi det självklara valet. Vår utrustning inkluderar specialanpassade pianovagnar och bärselar, vilka är oumbärliga för en säker flytt. Dessutom har vi omfattande försäkringar för att täcka eventuella olyckshändelser under transporten.

Behöver du pianoflytt i Stockholm?

Vi utför pianotransport och flytt av flyglar i hela Stockholmsregionen, Uppsala samt andra platser i Mälardalen. Dessutom erbjuder vi tjänster för piano- och flygelflytt över hela Sverige, med regelbundna transporter mellan större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Gävle och Sundsvall. Om du behöver hjälp med att flytta ett piano eller en flygel i Stockholm, är du välkommen att kontakta oss.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.