Få hjälp med pianoflytt i Solna - Vi flyttar pianon och flyglar

Vi har över tio års erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i Stockholm. Få hjälp av oss med din pianoflytt i Solna. 

Pianoflytt och flygelflytt i Solna

Vi utför pianoflytt i Solna

Svartbäckens Transport har arbetat med piano- och flygelflytt i Stockholm och Uppsala i över tio års tid och är säkerligen en av de mest erfarna flyttfirmorna i Stockholm för flytt av pianon och flyglar. Vi jobbar huvudsakligen inom Stockholm och Uppsala med pianoflyttar och flygeltransporter och vi kan också hjälpa dig med pianoflytt i Solna. Att flytta ett piano fordrar kunskap, rätt utrustning och styrka vilket är kompetenser som få flyttfirmor har. Ta hjälp av professionella pianoflyttare när du behöver flytta ett piano eller en flygel.

Få hjälp av oss för din pianoflytt i Solna?

Som nämnt tidigare har vi mer än tio års erfarenhet av pianoflytt, flytt av flyglar, tafflar, orglar, digitalpianon, digitalflyglar och även mer udda instrument som cembalon. Vi är det riktiga valet om du behöver ta hjälp av en professionell flyttfirma för pianon och flyglar. Vi har all essentiell utrustning i form av pianovagn, bärselar, förlängningslinor med mera vilket är en absolut nödvändighet för att kunna utföra en pianoflytt på ett korrekt och säkert sätt. Vi har också försäkring om någonting, mot förmodan, skulle hända med pianot eller flygeln under transporten. 

Behöver du hjälp med pianoflytt i Stockholm?

Vi transporterar pianon och flyglar i hela Stockholmsregionen, Uppsala och inom andra angränsande län. Vi har också regelbundna transporter mellan större orter inom hela Sverige där vi på veckobasis flyttar mellan orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Gävle och Umeå. Kontakta oss om du behöver hjälp att flytta piano i Stockholm.

RUT-avdrag för din piano- eller flygelflytt?

Om du flyttar ditt eget piano eller din egen flygel som du äger antingen inom ditt hem, mellan dina hem eller till eller från ett förråd där pianot eller flygeln magasineras kan du använda RUT-avdrag för denna transport. Du behöver inte adressändra eller genomföra en hel bostadsflytt för att RUT-avdrag ska ges. För att förtydliga, RUT-avdraget görs för kostnaden för att anlita en flyttfirma eller transportföretag som hjälper dig med piano- eller flygelflytten. Om du köper eller hämtar ett piano eller en flygel och också anlitar ett företag som hjälper dig med transporten kan du inte använda RUT-avdrag för denna transport. Det är inte vi utan Skatteverket som bestämmer reglerna kring RUT-avdrag och flytt. Läs mer på Skatteverkets hemsida angående RUT-avdrag för flytthjälp

RUT-avdrag för pianoflytten innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden vilket är merparten av den totala kostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.


Läs mer om RUT-avdrag.